Spray για το καθαρισμό ζαντών
+4
dj chris_206
Vaggelis
Kostas_Quiksilver
Nikos Giaou
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Spray για το καθαρισμό ζαντών
Εριξα μια ματια εαν τυχον υπαρχει κατι το αξιοτιμο για κατι τετοιο αλλα κ παλι οι μαρκες ''με καψες'' καραδωκουν...κ δε το διακινδυνευω...ειναι γεματο οξυ...
Nikos Giaou- Δίπλωμα και Αριστος Οδηγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Απ: Spray για το καθαρισμό ζαντών
και εδω χειροκινητα θα γινετε η δουλεια.....
Kostas_Quiksilver- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2011
Τόπος : Ηρακλειο
Ειναι κατι το οποιο δε μπορεισ να το αγησεις ετσι...γιατι εστω κι μια στραβη να γινει ( κανενα ξεφλουδισμα ) τον εχεις πιει πανυγηρικα....Kostas_Quiksilver έγραψε:και εδω χειροκινητα θα γινετε η δουλεια.....
οοο καλα εισαι!!!!
Kostas_Quiksilver- Admin
Λες ρε αξα εαν βαλω λιγη καθαρη βενζινη σε ενα πανακι και να τις τριψω να βγει αυτη η μαυριλα απο το κωλοτακακια?
Μη φανταστεις οτι ειναι πολυ ολοκληρη η ζαντα ενα ελαχιστο αλλα δε μπορω να το βλεπω οταν το πλενω ειδικα μου τη καρφωνει......
Μη φανταστεις οτι ειναι πολυ ολοκληρη η ζαντα ενα ελαχιστο αλλα δε μπορω να το βλεπω οταν το πλενω ειδικα μου τη καρφωνει......
εσενα που ειναι και πολυακτινες οι ζαντες σου φανταζομαι θα σου βγαινει η πιστη για να τις καθαρισεις ε?? ρε συ αν παρεις ενα μαλακο βουρτσακι και με την σαπουναδα δεν θα βγανει???
Kostas_Quiksilver- Admin
Kostas_Quiksilver έγραψε:εσενα που ειναι και πολυακτινες οι ζαντες σου φανταζομαι θα σου βγαινει η πιστη για να τις καθαρισεις ε?? ρε συ αν παρεις ενα μαλακο βουρτσακι και με την σαπουναδα δεν θα βγανει???
phgente se ena venzinadiko paidia k rwtiste to ""spray"" pou bvazoun stis zantes..
emena sto katharistirio m otan paw m vazoun ena idiko spray k otan akoumpaei sti zanta bgazei atmous de xerw ti skata einai k meta to plenei me piesei k istera .. me sfougari k meta me panaki k ginete OLOKAINOURIA I ZANTA xax ante rwtiste ton venzina sas ... tha kateei apo touta .
Vaggelis- Nέος με Δίπλωμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Τόπος : Mykonos
Η καλύτερη και η πιο ασφαλής λύση κατ'εμέ,είναι το ζεστό νερό και 2 χέρια γεμάτα αγάπη και υπομονή..
dj chris_206- Χωρις Δίπλωμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2011
Τόπος : Zeus of G.P.
dj chris_206 έγραψε:Η καλύτερη και η πιο ασφαλής λύση κατ'εμέ,είναι το ζεστό νερό και 2 χέρια γεμάτα αγάπη και υπομονή..
συμφωνω!!
Kostas_Quiksilver- Admin
Καλυτερα με τα χερια με αγαπη και στοργη παρα να το ρισκαρω..βασικα τη τελευταια φορα που επληνα το αμαξι με λιγη περισσοτερο δυναμη κ υπομονη στο σφοθγγαρακι ειδα μια μικρη διαφορα......οποτε με λιγο ζεστο νερο θα κανω δουλεια.....
Παιδιά η καλύτερη λύση είναι το χέρι σας.....Σας το λέω εκ πείρας...Εμένα μου έχουν κάνει ζημιά στις ζαντές διάφοροι τύποι με καθαριστικά σε πλύντηρια...Μέχρι που κιτρίνισαν σε κάποια σημεία και ξεθώριασαν τα κόκκινα γράμματα...(Λευκές OZ SUPERTOURISMO WRC)....Η καλύτερη λύση νεράκι και το χέρι σας!!!!και ΠΡΟΣΟΧΗ συχνό πλύσιμο!!!!!!!
..μω τις ζάντες μου
..μω τις ζάντες μου
pezaklas206- Nέος με Δίπλωμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 90
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
γενικα να αποφευγουμε τα χημικα... ουτε στις λαμαρινες ουτε στα δερματα ουτε στα αλουμινια!!
Kostas_Quiksilver- Admin
παιδια λογω οτι δουλευα εναμισι χρονο σε ενα πλυντηριο εδω χανια θα σας πω το εξης..
ειχαμε ενα καθαριστικο το οποιο το αραιοναμε με νερο..με αυτο εριχνα σε ζαντες και στους θολους των αμαξιων.. εκανε απιστευτη δουλεια.. οταν επλενα το προηγουμενο αμαξι που ειχα ηταν μαυρο και αυτο εριχνα παντου.. δεν ειχα προβλημα ποτε και ο λογως ηταν οτι εμεις το αραιοναμε βαζοντας πιο πολυ ποσοστητα νερου αποτι επρεπε..ετσι δε παθενεις τιποτα.. μερικα βενζιναδικα θελουν το αμαξι να πλυθει σε πολυ λιγο χρονο λογω βιασυνης και δεν το αραιονουν..ετσι σου γ@μ@αει τη ζαντα αλλα και τα πλαστικα,τα λαστιχα..
αν θελει να δοκιμασει κανεις και παρει καποιο απο αυτα τα καθαριστηκα νερακι αφθονο στην αναλογια..η οπως ειπε και ο Τακης πλυσηματακι συχνα.. εγω ετσι κανω και ειμαι οκ!
φυσικα μιλαω για υγρο που το αγοραζεις χυμα σε μπετονια και το αραιονεις εσυ..τα σπρευ δε τα θελω η αληθεια ειναι..
ειχαμε ενα καθαριστικο το οποιο το αραιοναμε με νερο..με αυτο εριχνα σε ζαντες και στους θολους των αμαξιων.. εκανε απιστευτη δουλεια.. οταν επλενα το προηγουμενο αμαξι που ειχα ηταν μαυρο και αυτο εριχνα παντου.. δεν ειχα προβλημα ποτε και ο λογως ηταν οτι εμεις το αραιοναμε βαζοντας πιο πολυ ποσοστητα νερου αποτι επρεπε..ετσι δε παθενεις τιποτα.. μερικα βενζιναδικα θελουν το αμαξι να πλυθει σε πολυ λιγο χρονο λογω βιασυνης και δεν το αραιονουν..ετσι σου γ@μ@αει τη ζαντα αλλα και τα πλαστικα,τα λαστιχα..
αν θελει να δοκιμασει κανεις και παρει καποιο απο αυτα τα καθαριστηκα νερακι αφθονο στην αναλογια..η οπως ειπε και ο Τακης πλυσηματακι συχνα.. εγω ετσι κανω και ειμαι οκ!
φυσικα μιλαω για υγρο που το αγοραζεις χυμα σε μπετονια και το αραιονεις εσυ..τα σπρευ δε τα θελω η αληθεια ειναι..
Πονεμένος σε αυτό το θέμα είμαι και εγώ..1,5 χρόνο είχα φορεμένες ολοκαίνουργιες ζάντες μέχρι που μου κάνανε ζημιά σε πλυντήριο.
Και ο λόγος που δε βάζω ακόμη φωτό το 206 μου
Ενώ το έχω βγάλει πρόσφατα απο φανοποιείο(λογω διάρρηξης) έχωντας κάνει μερικές οπτικομηχανικές αλλαγές,δεν ολοκλήρωσα το project διότι η οικονομική κρίση είναι στον ανήρ της!
Ευελπιστώ να τις ετοιμάσω νωρίς και να σας τις δείξω.
Μια φωτό με το πως ήταν πριν λίγο καιρό:
Και ο λόγος που δε βάζω ακόμη φωτό το 206 μου
Ενώ το έχω βγάλει πρόσφατα απο φανοποιείο(λογω διάρρηξης) έχωντας κάνει μερικές οπτικομηχανικές αλλαγές,δεν ολοκλήρωσα το project διότι η οικονομική κρίση είναι στον ανήρ της!
Ευελπιστώ να τις ετοιμάσω νωρίς και να σας τις δείξω.
Μια φωτό με το πως ήταν πριν λίγο καιρό:
are zantikoooo wraiooo ..
asxeto k gamw ta topic xaxa exeis chriss
Vaggelis- Nέος με Δίπλωμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Τόπος : Mykonos
Vaggelis έγραψε:are zantikoooo wraiooo ..
Nα'σαι καλά Βαγγελάρα!
Παιδια η αληθεια να λεγεται....εκατσα τις προαλες και ασχολιθηκα λιγο παραπανω απο καθε αλλη φορα με το καθαρισμο των ζαντων μου κι με λιγο περισσοτερο τριψημο και ζεστο νερο ειδα αμεσως διαφορα...οσο αναφορα αυτα τα χημικα καλο θα ητανε να τα αποφευγουμε γιατι το μονο που κανουν ειναι στο τελος να τονε επινουμε πανυγηρικα...
Ωραια η ζαντα ρε Chris...Εν το μεταξυ τη συγκεκριμενη ζαντα ψαχνομασταν πριν απο κανα δυο μηνες για 17αρα για ενα φιλαρακι με ενα 207 αλλα δεν βγαινει ρε γαμωτο....παραμανο σε 16αρα...
Είστε σίγουροι πως ψάξατε καλά;;Nikos Giaou έγραψε:Ωραια η ζαντα ρε Chris...Εν το μεταξυ τη συγκεκριμενη ζαντα ψαχνομασταν πριν απο κανα δυο μηνες για 17αρα για ενα φιλαρακι με ενα 207 αλλα δεν βγαινει ρε γαμωτο....παραμανο σε 16αρα...
Ψαξαμε παρα πολυ για ζαντα αλλα η δουλεια ητανε παπουλα...μια απογοητευση και μιση ητανε....
Κι ειδικα για τη συγκεκριμενη ζαντα που ψαχνομουνα για το δικο μου 207...δεν εβγενε σε 17αρα παρα μονο σε 16αρα...
Κι οχι μονο αυτη η μαρκα αλλα και πολλες αλλες σε διασταση 17'' δεν εβγενε....σε αντιθεση παντα σε 16αρα....
Κι ειδικα για τη συγκεκριμενη ζαντα που ψαχνομουνα για το δικο μου 207...δεν εβγενε σε 17αρα παρα μονο σε 16αρα...
Κι οχι μονο αυτη η μαρκα αλλα και πολλες αλλες σε διασταση 17'' δεν εβγενε....σε αντιθεση παντα σε 16αρα....
Βγαίνει και σε 17" η ζάντα μου με τη διαφορά πως έχει περισσότερες υποδοχές για μπουλώνια.
Την έχω δει σε 106 και 206.. Κ@ύλ@ είναι!
Πε στο λογο σου.....ε τωρα ξενερωσα.....η μαλακια ειναι οτι ο καθε καραγκιοζης σου πασαρει οτι θελει ξεροντας οτι θα βγαλει περισσοτερα.....μπορεις να ρωτησεις ρε φιλαρακι ετσι εγκυκλοπεδικα ποσο εχουν σε 17αρες αλλα με καρε ξερεις ε ( 4 x 108 ) και offset 25....dj chris_206 έγραψε:Βγαίνει και σε 17" η ζάντα μου με τη διαφορά πως έχει περισσότερες υποδοχές για μπουλώνια.
Το συντομότερο δυνατόν..
Θα περιμενω οσο χρειαστεις ρε μαν...dj chris_206 έγραψε:Το συντομότερο δυνατόν..
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΚΡΑ.
Nikos Giaou έγραψε:Λες ρε αξα εαν βαλω λιγη καθαρη βενζινη σε ενα πανακι και να τις τριψω να βγει αυτη η μαυριλα απο το κωλοτακακια?
http://streetandcircuit.gr/ebc-brakes-c-1.html?gclid=COng3Mz6jqcCFQsTfAodHhEucA
Α΄ΛΑΞΕ ΤΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ DUST FREE
ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
manos3906- Χωρις Δίπλωμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2011
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Παρ 20 Ιαν 2012, 1:27 pm από Kostas_Quiksilver
» Στην Κίνα το πιο φημισμένο club... πανάκριβων αυτοκινήτων
Παρ 06 Ιαν 2012, 2:02 pm από Giannis_RCZ
» RPC - Γνησια ανταλακτικα (+ Peugeot sport)
Σαβ 31 Δεκ 2011, 5:02 am από Kostas_Quiksilver
» Λιπαντικα και διαφορα αλλα για το αυτοκινητο σας,πολυ φθηνα
Παρ 23 Δεκ 2011, 2:19 pm από Kostas_Quiksilver
» Μεβράνες φιμέ
Παρ 23 Δεκ 2011, 2:12 pm από Kostas_Quiksilver
» Σκουπα η Φιλτροχοανη ?
Παρ 23 Δεκ 2011, 12:59 pm από Kostas_Quiksilver
» Ελατηρια - Αναρτηση 308 1.4
Δευ 27 Ιουν 2011, 1:40 pm από pezaklas206
» Spray για το καθαρισμό ζαντών
Δευ 07 Μαρ 2011, 2:50 pm από Kostas_Quiksilver
» new peugeot logo